Aktieanalys av Electrolux

Nedan kan du läsa en aktieanalys Electrolux som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Electrolux är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av hushållsmaskiner. Verksamheten återfinns på global nivå där bolagets produkter säljs via flertalet återförsäljare. I produktsortimentet ingår kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare och spisar. Bolaget grundades ursprungligen 1919 genom en sammanslagning av Elektromekaniska AB och AB Lux. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Electrolux aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 239 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 1,3% den senaste månaden. Aktien är ett Large Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Electrolux riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 281 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Electrolux aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Electrolux genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Large Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Electrolux

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
1,3%
3 månader
5,8%
6 månader
20,3%
12 månader
48,3%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Electrolux

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Electrolux aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 218,9304 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier

BHG