Aktieanalys av Electra Gruppen

Nedan kan du läsa en aktieanalys Electra Gruppen som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Electra Gruppen är en industrikoncern specialiserade inom hemelektronik samt telekomprodukter. Bolaget verkar som ett holdingbolag och inom verksamheten återfinns ett flertal produkter och tjänster som integrerade orderhanterings- och logistiktjänster för hantering av inköp, distribution, lagerhållning och marknadsföring. Huvudkontoret ligger i Kalmar.

Electra Gruppen aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 61,4 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −1,0% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Electra Gruppen riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 81 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Electra Gruppen aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Electra Gruppen genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Electra Gruppen

0%

Fundamental Rank

Kvalite
95
Värdering
94
Momentum
43
Tillväxt
57
Investability
72
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,0%
3 månader
−1,9%
6 månader
22,8%
12 månader
66,4%
TA Styrka (Beta)
0,9
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Electra Gruppen

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Electra Gruppen aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 61,985 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier