Aktieanalys av Ecorub

Nedan kan du läsa en aktieanalys Ecorub som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

EcoRub tillhandahåller återvunnet gummi och plast till den industriella sektorn. Återvinning sker främst av gamla bildäck, konsumentplast och övrigt biologiskt fiber. Idag innehas störst verksamhet på den europeiska marknaden med kunder inom varierande branscher. Bolagets produkter används inom en rad olika områden, inkluderande arbetsmattor, gummidukar, trädgårdsdammar och för användning inom lantbruk och stall. Bolaget etablerades under 1995 och har sitt huvudkontor i Lövånger.

Ecorub aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 0,998 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 166,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Ecorub riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 0 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Ecorub aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Ecorub genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Ecorub

0%

Fundamental Rank

Kvalite
33
Värdering
1
Momentum
75
Tillväxt
5
Investability
34
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
166,4%
3 månader
188,5%
6 månader
566,9%
12 månader
463,3%
TA Styrka (Beta)
43,5
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Ecorub

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Ecorub aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,1887436 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier