Aktieanalys av Duroc

Nedan kan du läsa en aktieanalys Duroc som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

Duroc förvaltar och utvecklar industri- och handelsbolag. Inom koncernen återfinns ett flertal dotterbolag med inriktning mot affärsområdena fiber, industrihandel, samt underhållstjänster. Verksamheten fokuserar på handel med verktygsmaskiner, service och finansiering av större verkstadsindustrier. Utöver erbjuds specialbearbetning samt underhåll av komponenter till verkstads-, kraft-, process- och transportindustrin.

Duroc aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 30,5 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått 6,6% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Duroc riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 34 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Duroc aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Duroc genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Duroc

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
6,6%
3 månader
−2,9%
6 månader
16,0%
12 månader
49,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Duroc

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Duroc aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 27,432 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier