Aktieanalys av Doro

Nedan kan du läsa en aktieanalys Doro som blev uppdaterad senaste gången 2021-10-21.

Doro är en teknikkoncern. Idag är verksamheten inriktad mot utveckling, marknadsföring och försäljning av telekomprodukter, särskilt inriktat mot målgruppen för seniorer. En stor del av verksamheten utgår ifrån dotterbolag Doro Care, som uteslutande arbetar med att förbättra tjänsterna gentemot den seniora gruppen av användare. Huvudkontoret ligger i Lund.

Doro aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 65 kr som ägde rum 2021-10-21. Det innebär att aktien har gått 1,1% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Doro riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 78 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Doro aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Doro genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Doro

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Fundamental Rank

Kvalite
87
Värdering
67
Momentum
92
Tillväxt
73
Investability
88
Fundamental Signal
Behåll
0?

Teknisk Rank

1 månad
1,1%
3 månader
6,2%
6 månader
7,7%
12 månader
40,0%
Teknisk Signal
Behåll

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Kvalite

ROC
31,0
ROE
8,5
Op Mgn
6,1
F-Score
7,0
0?

Värdering

P/E
20,9
P/B
1,7
P/S
0,9
PEG
0,2
P/FCF
11,2
EV/EBITDA
6,5
0?

Momentum

Price Strength (Short)
0,9
Price Strength (Mid)
1,5
Price Strength (Long)
5,2
Doro har en total rank på 95. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Doro ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Doro aktien är Behåll

Analys av riktkurs för Doro

Pris: 65 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Doro aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 58,41 kr Vid senaste uppdateringen stod Doros kurs i 65.

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier