Aktieanalys av DDM Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys DDM Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

DDM Holding är en specialiserad förvaltare av konsumentfordringar. En stor del av verksamheten består av att förvärva låneportföljer och insamla utestående skulder. Verksamheten bedrivs idag i samarbete med internationella banker och övriga finansiella institutioner. Störst andel kunder återfinns inom Central- och Östeuropa. Huvudkontoret ligger i Baar, Schweiz.

DDM Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 27 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −1,5% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om DDM Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 38 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i DDM Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av DDM Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av DDM Holding

0%

Fundamental Rank

Kvalite
76
Värdering
98
Momentum
16
Tillväxt
97
Investability
14
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,5%
3 månader
−12,3%
6 månader
5,5%
12 månader
2,3%
TA Styrka (Beta)
−0,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för DDM Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

DDM Holding aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 33,3558 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier