Aktieanalys av Crunchfish

Nedan kan du läsa en aktieanalys Crunchfish som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

Crunchfish utvecklar interaktionslösningar för mobil handel och augmented reality (AR). Med hjälp av egenutvecklad appterminal och mjukvara möjliggörs digital mobilbetalning. Kommersialiseringen inom mobil handel görs i samarbete med övriga bolag inom koncernen. Inom AR erbjuder bolaget mjukvara för geststyrning av AR-glasögon och annan konsumentelektronik. Mjukvaran används på global nivå, med kunder inom varierande branscher. Crunchfish etablerades 2010 och har idag sitt huvudkontor i Malmö.

Crunchfish aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 92,6 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått 130,6% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Crunchfish riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 29 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Crunchfish aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Crunchfish genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Crunchfish

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
130,6%
3 månader
403,6%
6 månader
645,2%
12 månader
373,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Crunchfish

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Crunchfish aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 33,05951 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier