Aktieanalys av Creades

Nedan kan du läsa en aktieanalys Creades som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Creades är ett investmentbolag. Bolaget är specialiserade mot små- och medelstora företagskunder verksamma bland flertal sektorer. Verksamheten är huvudsakligen fokuserad mot utveckling av innehaven genom såväl strategiskt som operativt-, strukturellt- och finansiellt arbete. En stor del av det aktiva ägandet utförs i samarbete med företagsledningar, styrelser och intressenter. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

Creades aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 118,6 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 3,6% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Creades riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 174 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Creades aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Creades genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Creades

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
3,6%
3 månader
41,4%
6 månader
39,4%
12 månader
107,8%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Creades

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Creades aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 144,1544 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier