Aktieanalys av Consensus Asset Management

Nedan kan du läsa en aktieanalys Consensus Asset Management som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Consensus Asset Management är en finansiell aktör som erbjuder ett utbud av finansiella tjänster och produkter inom Corporate Finance, kapitalförvaltning, och tjänstepension. Utöver återfinns ett stort fokus inom att tillhandahålla försäkringslösningar för arbetsgivare och anställda, innefattande sjukvårds -, livs – och kapitalförsäkring. Kunderna återfinns bland privatpersoner, institutioner och bolag.

Consensus Asset Management aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 83 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −7,7% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Consensus Asset Management riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 111 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Consensus Asset Management aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Consensus Asset Management genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Consensus Asset Management

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−7,7%
3 månader
3,1%
6 månader
42,1%
12 månader
309,5%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Consensus Asset Management

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Consensus Asset Management aktien handlas idag i under bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 94,095 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier