Aktieanalys av Clean Motion

Nedan kan du läsa en aktieanalys Clean Motion som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Clean Motion är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är särskilt inriktade mot utveckling av produkter inom fordonsindustrin, där bolaget för närvarande utvecklar elektriska trehjulingar under varumärket Zbee. Fordonen är särskilt anpassade för stadstrafik, med visionen att erbjuda hållbara fordon med låg miljöpåverkan. Bolagets huvudkontor är beläget i Lerum.

Clean Motion aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,6 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −1,2% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Clean Motion riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 2 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Clean Motion aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Clean Motion genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Clean Motion

0%

Fundamental Rank

Kvalite
30
Värdering
78
Momentum
35
Tillväxt
35
Investability
35
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−1,2%
3 månader
−12,4%
6 månader
40,3%
12 månader
47,1%
TA Styrka (Beta)
0,6
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Clean Motion

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Clean Motion aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 1,184085 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier