Aktieanalys av Cibus Nordic Real Estate

Nedan kan du läsa en aktieanalys Cibus Nordic Real Estate som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Cibus Nordic Real Estate är ett investmentbolag inriktade mot fastighets- och livsmedelssektorn. Bolagets strategi är att förvärva, driva och utveckla diverse fastigheter som används av större livsmedelskedjor. Störst verksamhet återfinns inom den finska marknaden, med Norden som växande marknad. Bolaget bildades under 2017 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Cibus Nordic Real Estate aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 199 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 8,6% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Låg risk.

Längre ner kan ni läsa om Cibus Nordic Real Estate riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 233 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Cibus Nordic Real Estate aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Cibus Nordic Real Estate genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Finans & Fastighet

Risk

Låg risk

Fundamental & Tekniskanalys av Cibus Nordic Real Estate

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
8,6%
3 månader
20,4%
6 månader
19,7%
12 månader
35,9%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Cibus Nordic Real Estate

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Cibus Nordic Real Estate aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 179,23752 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier