Aktieanalys av Chordate Medical Holding Publ

Nedan kan du läsa en aktieanalys Chordate Medical Holding Publ som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Chordate Medical Holding är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar behandlingar för kronisk nästäppa genom fysisk vibration. Vibrationen stimulerar nervsystemet som i sin tur sammandrar blodkärlen i nässlemhinnan, vilket underlättar och skapar utrymme för luft. Idag har bolaget verksamhet i Norden, Storbritannien och delar av Mellanöstern, med mål att öka närvaron på den globala marknaden. Chordate Medicals huvudkontor är beläget i Kista.

Chordate Medical Holding Publ aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,96 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 96,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Chordate Medical Holding Publ riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Chordate Medical Holding Publ aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Chordate Medical Holding Publ genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Chordate Medical Holding Publ

0%

Fundamental Rank

Kvalite
39
Värdering
1
Momentum
46
Tillväxt
6
Investability
26
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
96,7%
3 månader
298,7%
6 månader
528,2%
12 månader
337,4%
TA Styrka (Beta)
37,5
Teknisk Signal
Köp

Analys av riktkurs för Chordate Medical Holding Publ

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Chordate Medical Holding Publ aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,297228 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier