Aktieanalys av Catena Media

Nedan kan du läsa en aktieanalys Catena Media som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Catena Media levererar iGaming-leads till primärt operatörer inom segmenten Casino, Sport och Financial Services. Bolaget verkar på en global marknad med fokus på prestationsbaserad onlinemarknadsföring, samt erbjuds marknadsföringsanalyser i realtid på en multikanalplattform som ger anpassade användarupplevelser. Bolaget grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Sliema, Malta.

Catena Media aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 69,88 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 20,1% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Catena Media riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 75 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Catena Media aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Catena Media genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Informationsteknik

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Catena Media

0%

Fundamental Rank

Kvalite
94
Värdering
57
Momentum
89
Tillväxt
97
Investability
98
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
20,1%
3 månader
62,4%
6 månader
147,8%
12 månader
249,1%
TA Styrka (Beta)
10,4
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Catena Media

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Catena Media aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 57,434916 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier