Aktieanalys av Capacent Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Capacent Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Capacent Holding är en konsultkoncern. Kompetensen återfinns huvudsakligen inom verksamhetsstyrning, kundstrategi och informationshantering. Bolagets kunder är verksamma inom ett flertal sektorer och återfinns främst inom den nordiska marknaden, men även på global nivå. Bolaget har sina rötter ursprungligen inom ABB koncernen som ABB Financial Consulting under 1983 för att under 2008 bedriva verksamhet under namnet Capacent. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Capacent Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 51,4 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått 3,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Capacent Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 56 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Capacent Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Capacent Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Capacent Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
3,6%
3 månader
7,0%
6 månader
31,5%
12 månader
157,7%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem
Capacent Holding har en total rank på 91. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Capacent Holding ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Capacent Holding aktien är Behåll

Analys av riktkurs för Capacent Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Capacent Holding aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 38,913 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier