Aktieanalys av Cantargia

Nedan kan du läsa en aktieanalys Cantargia som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Cantargia är ett läkemedelsbolag. Idag återfinns specialisering mot utveckling av antikroppsläkemedel som används vid behandling av leukemi samt övriga cancersjukdomar som lung- och pankreascancer. Bolagets målsättning är att utveckla, sälja och licensiera läkemedelskandidater till bolag verksamma inom nämnt arbetsområde. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, med huvudkontoret beläget i Lund.

Cantargia aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 25,9 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −20,6% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Cantargia riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 14 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Cantargia aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Cantargia genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Cantargia

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−20,6%
3 månader
−35,3%
6 månader
−60,3%
12 månader
23,3%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Cantargia

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Cantargia aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 15,0626 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier