Aktieanalys av Camurus

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

CAMX pris

196,2 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
CAMX
Storlek
Mid Cap
Sektor
Hälsovård
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Camurus. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Camurus är ett forskningsbaserat läkemedelsbolag som utvecklar och distribuerar produkter för behandling av svåra och kroniska sjukdomar. Sjukdomar som behandlas med bolagets produkter innefattar exempelvis cancer, endokrina störningar samt för patienter med opioidberoende. Camurus driver projekt både i egen regi och i partnerskap med internationella läkemedelsbolag. Bolaget har sitt säte i Lund.

Camurus aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 196,2 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått 0,2% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Camurus riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 154 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Camurus aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Camurus genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Över MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass