Aktieanalys av Brighter

Nedan kan du läsa en aktieanalys Brighter som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Brighter är verksamma inom forskning om diabetes. Bolaget utvecklar och kommersialiserar lösningar för egenvård av diabetes. Visionen bakom bolagets produkter är att människor med diabetes skall ha en större chans att kontrollera och behandla sin sjukdom i det vardagliga livet. Produkterna säljs idag både via egentillverkning och in-licensiering. Bolaget grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Kista.

Brighter aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,283 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått 6,7% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Brighter riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Brighter aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Brighter genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Brighter

0%

Fundamental Rank

Kvalite
3
Värdering
20
Momentum
Tillväxt
1
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
6,7%
3 månader
1,5%
6 månader
−48,9%
12 månader
−71,4%
TA Styrka (Beta)
−0,8
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Brighter

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Brighter aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,6725912 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier