Aktieanalys av Bravida Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Bravida Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Bravida Holding är en koncern inriktad mot att erbjuda helhetslösningar inom installation och service för fastigheter. Fokus ligger på att erbjuda tjänster inom el, värme, sanitet och ventilation. Utöver innehar även Bravida specialistkompetens inom brandskydd, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Bravida Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 121,4 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −2,6% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Bravida Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 136 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Bravida Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Bravida Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Industri

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Bravida Holding

0%

Fundamental Rank

Kvalite
90
Värdering
49
Momentum
89
Tillväxt
87
Investability
93
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
−2,6%
3 månader
7,1%
6 månader
10,1%
12 månader
35,8%
TA Styrka (Beta)
0,5
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Bravida Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Bravida Holding aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 96,77016 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier