Aktieanalys av Boozt

?

Kvalite

?

Värdering

?

Momentum

?

Tillväxt

Bear
Case

0

Base
Case

0

Bull
Case

0

BOOZT pris

67 kr

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Information

Ticker
BOOZT
Storlek
Mid Cap
Sektor
Informationsteknik
Risk
Medium risk

Du måste vara medlem för att se betyg  för Boozt. 

Från 249:- / månad

Om aktien

Boozt är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget bedriver försäljning av kläder via sin e handelsplattform. Fokus ligger på att erbjuda ett brett urval av varumärken inom mode för herr, dam och barn. Försäljningen sker via bolagets hemsida som etablerades under 2011 och kundmarknaden är främst koncentrerad till Norden. Bolaget har sitt huvudkontor i Malmö.

Boozt aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 67 kr som ägde rum 2022-06-29. Det innebär att aktien har gått −31,4% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Boozt riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 72 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Boozt aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Boozt genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Fundamental Rank

0?

Teknisk Rank

0?

MA 200

Under MA200

Top pick

Bli medlem för att se

Klassifiering

Ingen särskilld klass