Aktieanalys av Bonesupport Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Bonesupport Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Bonesupport är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och kommersialiserar injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. Bolagets bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen Cerament. I dagsläget genomför bolaget en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget har försäljning i Europa och Nordamerika och är baserat i Lund.

Bonesupport Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 70,3 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −9,2% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Bonesupport Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 43 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Bonesupport Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Bonesupport Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Mid Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Bonesupport Holding

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−9,2%
3 månader
19,7%
6 månader
−6,9%
12 månader
62,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Bonesupport Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Bonesupport Holding aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 49,9905 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier