Varukorg

Aktieanalys av Björn Borg

Nedan kan du läsa en aktieanalys Björn Borg som blev uppdaterad senaste gången 2021-09-25.

Björn Borg är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget är en tillverkare och återförsäljare av kläder, skor, väskor, glasögon och övriga accessoarer, med fokus mot sportsegmentet. Koncernen har egen verksamhet i alla led från varumärkesutveckling till konsumentförsäljning och försäljning sker via konceptbutiker, licensierade återförsäljare. samt via E-handeln. Störst marknad återfinns inom Norden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Björn Borg aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 37,65 kr som ägde rum 2021-09-25. Det innebär att aktien har gått 1,3% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Björn Borg riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 42 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Björn Borg aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Björn Borg genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Dagligvaror

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Björn Borg

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Fundamental Rank

Kvalite
95
Värdering
65
Momentum
94
Tillväxt
68
Investability
88
Fundamental Signal
Behåll
0?

Teknisk Rank

1 månad
1,3%
3 månader
32,3%
6 månader
97,0%
12 månader
140,7%
Teknisk Signal
Behåll

Du måste vara minst basmedlem för att se nyckeltalen nedan

0?

Kvalite

ROC
18,6
ROE
10,1
Op Mgn
6,5
F-Score
7,0
0?

Värdering

P/E
30,2
P/B
2,9
P/S
1,2
PEG
0,2
P/FCF
10,4
EV/EBITDA
12,3
0?

Momentum

Price Strength (Short)
4,8
Price Strength (Mid)
9,2
Price Strength (Long)
21,4
Björn Borg har en total rank på 98. Aktien har en fantastisk lönsamhet samtidigt som trenden i aktien är ser väldigt stark ut. Värderingen är trots det starka momentumet fortfarande förhållandevis låg. Den tekniska ranken för Björn Borg ligger på 100 vilket också tyder på en styrka i aktien.Den sammanlagda signalen för Björn Borg aktien är Behåll

Analys av riktkurs för Björn Borg

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Björn Borg aktien handlas idag i närheten av bear case. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 30,993975 kr Vid senaste uppdateringen stod Björn Borgs kurs i 37,65.

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier