Aktieanalys av Bergs Timber

Nedan kan du läsa en aktieanalys Bergs Timber som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-09.

Bergs Timber är verksamma inom skogsindustrin. Bolaget producerar och säljer sågade och vidareförädlade trävaror. Av trävarorna exporteras majoriteten av produktionen ut till den europeiska marknaden, där varorna främst består av konstruktionsvirke i gran och fur. Utöver framställer bolaget vissa biprodukter som briketter, flis och spån. Bolaget grundades ursprungligen under 1919 och har idag sitt huvudkontor i Mörlunda.

Bergs Timber aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5,08 kr som ägde rum 2021-06-09. Det innebär att aktien har gått −16,1% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Bergs Timber riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 6 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Bergs Timber aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Bergs Timber genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Material

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Bergs Timber

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
−16,1%
3 månader
22,6%
6 månader
70,5%
12 månader
111,4%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Bergs Timber

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Bergs Timber aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 4,8675 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier