Aktieanalys av Beijer Alma

Nedan kan du läsa en aktieanalys Beijer Alma som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Beijer Alma är en internationell industrigrupp. Störst affärsinriktning återfinns inom utvecklingen av komponenttillverkning, där koncernen drivs utifrån ett flertal dotterbolag med vardera affärsinriktning. Ett aktivt, långsiktigt strategi- och utvecklingsarbete är en central del av bolagets affärsverksamhet. Störst verksamhet återfinns inom Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Beijer Alma aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 204,5 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 23,3% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Beijer Alma riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 174 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Beijer Alma aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Beijer Alma genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Industri

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Beijer Alma

0%

Fundamental Rank

Kvalite
81
Värdering
36
Momentum
84
Tillväxt
85
Investability
88
Fundamental Signal
Behåll
0%

Teknisk Rank

1 månad
23,3%
3 månader
15,7%
6 månader
52,4%
12 månader
84,8%
TA Styrka (Beta)
5,3
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Beijer Alma

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Beijer Alma aktien handlas idag en bit under bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 229,42656 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier