Aktieanalys av Bactiguard Holding

Nedan kan du läsa en aktieanalys Bactiguard Holding som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Bactiguard Holding är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och producerar infektionshämmande katetrar för urin, luft- och blodvägar. Produkterna består av ädelmetaller med tunt ytskikt som minskar risken för infektioner och långvariga bildningar av bakterier. Verksamheten drivs huvudsakligen inom Europa, Mellanöstern, Asien och Sydamerika. Huvudkontoret ligger i Tullinge.

Bactiguard Holding aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 181,8 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 6,6% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Bactiguard Holding riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 146 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Bactiguard Holding aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Bactiguard Holding genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Bactiguard Holding

0%

Fundamental Rank

Kvalite
18
Värdering
6
Momentum
40
Tillväxt
61
Investability
39
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
6,6%
3 månader
−2,7%
6 månader
20,1%
12 månader
2,4%
TA Styrka (Beta)
1,1
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Bactiguard Holding

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Bactiguard Holding aktien handlas idag ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 160,688 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier