Aktieanalys av Arocell

Nedan kan du läsa en aktieanalys Arocell som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

AroCell är ett biokemibolag. Bolaget bedriver forskning, utveckling och kommersialisering av innovativa markörer för bestämning av celltillväxt och apoptos. Markörerna används vid prognos, övervakning och uppföljning av cancerpatienter och bolagets produkter säljs under separata varumärken. Bolaget grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Uppsala.

Arocell aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 5 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 4,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Arocell riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 3 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Arocell aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Arocell genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Arocell

0%

Fundamental Rank

Kvalite
32
Värdering
2
Momentum
41
Tillväxt
6
Investability
21
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
4,3%
3 månader
−15,0%
6 månader
86,8%
12 månader
84,8%
TA Styrka (Beta)
2,5
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Arocell

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Arocell aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 3,332216 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier