Aktieanalys av Arctic Paper

Nedan kan du läsa en aktieanalys Arctic Paper som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Arctic Paper är en industrikoncern med fokus på papperstillverkning. Bolaget tillverkar grafiskt finpapper för en mängd olika användningsområden inom bokproduktion, reklam, kontorsmaterial och andra kvalitetsprodukter. Bolaget har försäljningskontor runtom den europeiska marknaden där kunderna återfinns inom ett flertal olika sektorer. Huvudkontoret ligger i Poznan.

Arctic Paper aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 14,98 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 7,0% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Arctic Paper riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 17 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Arctic Paper aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Arctic Paper genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Material

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Arctic Paper

0%

Fundamental Rank

Kvalite
72
Värdering
95
Momentum
40
Tillväxt
68
Investability
53
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
7,0%
3 månader
3,6%
6 månader
−6,1%
12 månader
50,6%
TA Styrka (Beta)
1,4
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Arctic Paper

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Arctic Paper aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 13,98016 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier