Aktieanalys av Aptahem

Nedan kan du läsa en aktieanalys Aptahem som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Aptahem utvecklar aptamerbaserade läkemedel för behandling av akuta livshotande tillstånd där koagulation och inflammation samverkar i sjukdomsprocessen. Bolagets huvudkandidat Apta-1 utvecklas som ett akutläkemedel ämnat att förhindra uppkomsten av livshotande organ- och vävnadsskador hos patienter som drabbas sepsis. En stor del av forskningen utförs i samarbete med övriga partners inom branschen. Bolaget bildades 2014 och har huvudkontor i Malmö.

Aptahem aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,83 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 28,4% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Aptahem riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Aptahem aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Aptahem genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Aptahem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
3
Värdering
Momentum
6
Tillväxt
1
Investability
1
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
28,4%
3 månader
4,3%
6 månader
29,8%
12 månader
−22,9%
TA Styrka (Beta)
4,0
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Aptahem

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Aptahem aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,9209704 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier