Aktieanalys av Annexin Pharmaceuticals

Nedan kan du läsa en aktieanalys Annexin Pharmaceuticals som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

Annexin Pharmaceuticals är ett bioteknikbolag. Störst inriktning innehas inom utvecklingen av rekombinant humant protein. Proteinet används i kroppens försvar för att bygga och läka cellmembran, särskilt relaterat till hjärt- och kärlsjukdomar. Problem är vanligtvis relaterade till skador och inflammationer i blodkärlen. Bolaget innehar idag verksamhet på global nivå och etablerades 2004. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Annexin Pharmaceuticals aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 2,015 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått 12,6% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Annexin Pharmaceuticals riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Annexin Pharmaceuticals aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Annexin Pharmaceuticals genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Annexin Pharmaceuticals

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
12,6%
3 månader
15,2%
6 månader
26,4%
12 månader
48,6%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Annexin Pharmaceuticals

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Annexin Pharmaceuticals aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 1,358708 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier