Aktieanalys av Aegirbio

Nedan kan du läsa en aktieanalys Aegirbio som blev uppdaterad senaste gången 2021-06-21.

Aegirbio är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av diverse läkemedelskandidater. Produktportföljen är bred och inkluderar huvudsakligen läkemedel för behandling av multipel skleros. Utöver huvudverksamheten erbjuds även tillhörande kringtjänster. Verksamheten drivs i samarbete med övriga läkemedelsaktörer inom marknaden, med störst närvaro inom Norden.

Aegirbio aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 80,6 kr som ägde rum 2021-06-21. Det innebär att aktien har gått −0,2% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Aegirbio riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 56 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Aegirbio aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Aegirbio genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Aegirbio

0%

Fundamental Rank

Kvalite
19
Värdering
9
Momentum
48
Tillväxt
3
Investability
18
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−0,2%
3 månader
102,6%
6 månader
250,4%
12 månader
0,0%
TA Styrka (Beta)
9,1
Teknisk Signal
Behåll

Analys av riktkurs för Aegirbio

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Aegirbio aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 59,51264 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Relaterade aktier