Aktieanalys av Aegirbio

Nedan kan du läsa en aktieanalys Aegirbio som blev uppdaterad senaste gången 2021-05-06.

Aegirbio är verksamma inom läkemedelsbranschen. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av diverse läkemedelskandidater. Produktportföljen är bred och inkluderar huvudsakligen läkemedel för behandling av multipel skleros. Utöver huvudverksamheten erbjuds även tillhörande kringtjänster. Verksamheten drivs i samarbete med övriga läkemedelsaktörer inom marknaden, med störst närvaro inom Norden.

Aegirbio aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 94,7 kr som ägde rum 2021-05-06. Det innebär att aktien har gått 188,2% den senaste månaden. Aktien är ett Small Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Hög risk.

Längre ner kan ni läsa om Aegirbio riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 15 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Aegirbio aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Aegirbio genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

För att se informationen krävs ett medlemskap

Storlek

Small Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Hög risk

Fundamental & Tekniskanalys av Aegirbio

Rank visas endast för medlem

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Endast medlem
Värdering
Endast medlem
Momentum
Endast medlem
Tillväxt
Endast medlem
Investability
Endast medlem
Fundamental Signal
Endast medlem

Rank visas endast för medlem

0%

Teknisk Rank

1 månad
188,2%
3 månader
294,1%
6 månader
432,5%
12 månader
0,0%
TA Rank (Beta)
Endast medlem
Teknisk Signal
Endast medlem

Analys av riktkurs för Aegirbio

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Aegirbio aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 15,689696 kr

Bear Case

Base Case

Bull Case

Relaterade aktier