Aktieanalys av Adderacare

Nedan kan du läsa en aktieanalys Adderacare som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

AdderaCare är verksamma inom vård och omsorg. Bolaget utvecklar diverse hjälpmedelsprodukter till människor med funktionsnedsättning. Produktportföljen består exempelvis av ramper särskilt anpassade hissar och fordon. Utöver innehar bolaget tjänster som inkluderar sinnesstimulerande hjälpmedel samt motorikträning. Bolaget har idag sitt huvudkontor i Malmö.

Adderacare aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 6,1 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 0,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Adderacare riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 7 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Adderacare aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Adderacare genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Adderacare

0%

Fundamental Rank

Kvalite
84
Värdering
79
Momentum
38
Tillväxt
76
Investability
44
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
0,3%
3 månader
−17,8%
6 månader
41,3%
12 månader
131,5%
TA Styrka (Beta)
1,5
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Adderacare

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Adderacare aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 5,690568 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier