Aktieanalys av Active Biotech

Nedan kan du läsa en aktieanalys Active Biotech som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Active Biotech är verksamma inom bioteknik. Idag bedriver bolaget utveckling inom läkemedel för behandling av neurodegenerativa och inflammatoriska sjukdomar samt cancer. Laquinimod, en substans i tablettform med immunmodulerande egenskaper, används för behandling av multipel skleros och vid behandling av Huntingtons sjukdom. Bolagets huvudkontor ligger i Lund.

Active Biotech aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 1,498 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 4,3% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om Active Biotech riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 1 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Active Biotech aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Active Biotech genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Hälsovård

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av Active Biotech

0%

Fundamental Rank

Kvalite
37
Värdering
5
Momentum
1
Tillväxt
4
Investability
4
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
4,3%
3 månader
−2,0%
6 månader
−10,5%
12 månader
−32,3%
TA Styrka (Beta)
−0,1
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Active Biotech

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Active Biotech aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 0,9062152 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier