Aktieanalys av Academedia

Nedan kan du läsa en aktieanalys Academedia som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

Academedia är ett utbildningsbolag. Bolaget äger och förvaltar förskolor, vuxenutbildningar samt skolor på grund- och gymnasienivå. Skolorna drivs självständigt med egna skolledningar med mål att vara i framkant gällande kvalitet, resultat och nytänkande. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget bildades 1996 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Academedia aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 80,8 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått 8,9% den senaste månaden. Aktien är ett Mid Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Balanserad.

Längre ner kan ni läsa om Academedia riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 99 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i Academedia aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av Academedia genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Mid Cap

Sektor

Sällanköpsvaror

Risk

Balanserad

Fundamental & Tekniskanalys av Academedia

0%

Fundamental Rank

Kvalite
42
Värdering
80
Momentum
48
Tillväxt
75
Investability
36
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
8,9%
3 månader
−11,6%
6 månader
4,0%
12 månader
29,8%
TA Styrka (Beta)
1,0
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för Academedia

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

Academedia aktien handlas idag i väldigt nära bear case. Det kan finnas stor potential i aktien om övriga datapunkter ser lovande ut. Riktkursen för ett pessimistiskt scenario ligger vid 76,88928 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier