Aktieanalys av A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget

Nedan kan du läsa en aktieanalys A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget som blev uppdaterad senaste gången 2021-07-27.

A3 Allmänna IT- och Telekomaktiebolaget är verksamma inom telekombranschen. Bolaget är en teleoperatör samt leverantör av bredbandstjänster. Tjänsterna riktar sig huvudsakligen till företagskunder samt privata aktörer, där tjänsterna är heltäckande och levereras i samarbete med lokala samarbetspartners. Störst verksamhet återfinns runtom den nordiska marknaden och huvudkontoret ligger i Stockholm.

A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget aktiekurs stod vid den senaste uppdateringen i 18,8 kr som ägde rum 2021-07-27. Det innebär att aktien har gått −2,1% den senaste månaden. Aktien är ett Micro Cap bolag där vår riskbedömning i aktien är Medium risk.

Längre ner kan ni läsa om A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget riktkurs där det troliga scenariot ligger kring 11 kr. För att se alla scenarion så krävs att du loggar in. Riktkursen är ett bra mått för att bilda dig en uppfattning om vart aktien kan vara påväg och ifall det finns potential.

Vill du investera i A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget aktie så kan du klicka dig vidare via knappen nedan. Då tar du dig till aktienssida hos Avanza. Du kan också göra en egen teknisk analys av A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget genom att klicka på den andra kanppen som tar dig till Tradingview.

Storlek

Micro Cap

Sektor

Telekom

Risk

Medium risk

Fundamental & Tekniskanalys av A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget

0%

Fundamental Rank

Kvalite
Värdering
Momentum
Tillväxt
Investability
0
Fundamental Signal
Avvakta
0%

Teknisk Rank

1 månad
−2,1%
3 månader
−2,8%
6 månader
39,2%
12 månader
19,8%
TA Styrka (Beta)
0,6
Teknisk Signal
Avvakta

Analys av riktkurs för A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget

Våra scenarion och riktkurser är genererade av AI och kan användas som ett komplement till din egna analys. 

A3 Allmanna It Och Telekomaktiebolaget aktien handlas idag en bra bit ovanför bull case. Riktkursen för ett optimistiskt scenario ligger vid 11,55824 kr

Bear Case

0

Base Case

0

Bull Case

0

Prisrelationen mellan ett pessimistiskt och ett optimistiskt scenario.

Relaterade aktier